Werkgroepen en commissies

Ouderhulp in een school is onmisbaar. Ouderhulp kunnen we altijd gebruiken. Voor de school is het een wezenlijk onderdeel van de organisatie.

Commissies
De school heeft verschillende commissies waarin ouders samen met een leerkracht samenwerken. We hebben een biebcommissie, een tuincommissie, een groep ouders die de luizencontrole uitvoeren en een redactiecommissie. U kunt zich altijd opgeven als u geïnteresseerd bent. Vaak worden er ouders gevraagd om te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Die hulp is voor de activiteiten van grote waarde en voor ouders een goede manier om de school in bedrijf mee te maken.

Biebcommissie:
Namens het team coördineert Marga de bibliotheek. Vast team van ouders in de biebcommissie zijn Vanessa Methorst en Patricia Huijbrechtse. Vanessa en Patricia worden daarbij geholpen door een geweldig fijne groep enthousiaste ouders. De ochtend- en of middag verzorgen zij de boekuitleen in onze bibliotheek.Luizenteam:

Het luizenteam wordt gevormd door een grote groep ouders die iedere eerste woensdag na een vakantie alle kinderen controleert op luizen en neten. Het 'luizenteam' zoekt zo nu en dan nieuwe leden. Bent u een luizenpluizer is spe? Neem dan contact op met Franciska Emmelot. Franciska is de coördinator van het luizenteam.

Algemene informatie hoofdluis

Stappenplan voor ouders als er hoofdluis gevonden is.

Redactie Monter:
De redactie van de Monter streeft naar twee Monters per jaar. Maar niet ieder jaar lukt dit ook. Maar waar we altijd voor zorgen, is de laatste Monter van het schooljaar. Die is altijd een zeer speciale. Alle schoolverlaters komen dan aan het woord!